Pitch za sve b2b startape

Startup Wise Guys stižu u Beograd – 21. juna u ICT Hub Playgroundu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Novootvoreni ICT HUB Playground ugostiće 21. juna jedan od najistaknutijih estonskih akceleratora – Startup Wise Guys. Poziv za učešće na događaju upućen je svim B2B startapima u ranoj fazi razvoja iz Srbije, a koji će uz radionice i seriju predavanja imati priliku da saznaju više o nastupu na tržištu, aspektima dobro pitcha i fleksibilnim poslovnim modelima.

Za prisutne će na predstojećem događaju – pored mentoriskih sesija jedan na jedan – biti organizovana i radionica na temu „Osnove prikupljanja finansijskih sredstava“ za koju su prijave već otvorene, kao i takmičenje u predstavljanju (Pitch Batlle) na kom će moći da odmere snage sa startapima iz lokalnog okruženja. Pobednik ovog takmičenja dobija mogućnost da ode u polufinale sledećeg Startup Wise Guys akceleratorskog programa koji će se održati po prvi u Rigi od 18. septembra.

Nakon pažljive selekcije, najboljih 20 do 25 timova biće pozvani na trodnevni događaj krajem avgusta, a zatim i na selekcioni proces i rad sa nekim od najboljih mentora i investitora. Podsećanja radi, Startup Wise Guys predstavlja vodeći B2B startup akcelerator u Evropi kroz koji je do sada prošlo 70 kompanijama, sa osnivačima iz više od 30 različitih zemalja i kroz 7 kohorti – tačnije 6 u Talinu i poslednji u Rigi.

Prijave za takmičenje u Rigi otvorene do 9. jula

Pored velike mreže iskusnih alumnija, program Startup Wise Guys može se pohvaliti i zajednicom koju čini više od 150 mentora, investitora i partnera iz celog sveta. Ono na šta su posebno ponosni iz ove organizacije jeste broj startapa koji su ostvarili uspeh, ali i činjenica da svi alumniji predstavljaju deo jedne velike SWG porodice na koju uvek mogu da računaju kada je reč o podršci i pomoći koju sam akcelerator pruža.

Iz organizacije napominju da se više informacija o samom događaju kao i prijave za mentorske sesije i Pitch Battle mogu pronaći na zvaničnom sajtu Startup Wise Guys organizacije, uz napomenu da su prijave za program u Rigi otvorene do 9. jula.