13. SAP Forum u Beogradu

Kako će veštačka inteligencija promeniti velike poslovne sisteme?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Trinaestu godinu zaredom, kompanija SAP kao tržišni lider u oblasti aplikativnog softvera, organizuje SAP Forum Beograd – jednodnevnu konferenciju u okviru koje će biti predstavljeni poslednji trendovi digitalnog poslovanja koje kompanija nudi kroz svoja rešenja, ali i inovativne primene na domaćem tržištu.

17. oktobra Jugoslovensko dramsko pozorište ugostiće trinaesto izdanje SAP Foruma u Beogradu – jednodnevnu konferenciju tokom koje će lokalni i međunarodni stručnjaci, a kroz predavanja, panel diskusije i studije slučaja SAP korisnika, pokušati da prikažu kako izgledaju savremeni izazovi i rešenja u svetu digitalnog poslovanja.

Učesnici SAP Foruma u Beogradu, ovog puta imaće priliku da čuju predavanje Simona Kaluže, direktora kompanije SAP za Centralnu i Istočnu Evropu, Toma Raftery-ja, IoT evanđelistu koji će ukazati na praktičnu primenu SAP rešenja, veštačke inteligencije i IoT tehnologije. Sa druge strane, SAP eksperti predstaviće kako izgleda inovativno digitalno poslovanje u službi zaposlenog, kupca i građana – posredstvom rešenja kao što su SAP SuccessFacors, SAP Hybris, SAP Leonardo, SAP Vehicle Insights, SAP Cloud Platform i S/4 HANA.

Big Data ne menja samo biznis – već i sport

Najavivši SAP Forum, Žuna Ljubičić, marketing menadžerka SAP-a za Srbiju, prokomentarisala je ovogodišnji program u razgovoru za Netokraciju:

Jedan od najzanimljivijih gostiju na ovogodišnjem SAP Forumu će biti Marko Pešić, bivši košarkaš, a sada generalni direktor košarkaškog kluba Bajern Minhen, koji će pokazati kako jedan evropski klub koristi SAP Sport Business One za analizu podataka u košarci, kako bi klub postizao bolje rezultate.

Pored interesantnih predavanja, svoje mesto u programu imaće i uspešne priče iz prakse SAP korisnika koji će govoriti o primeni rešenja iz portfolia ove kompanije, a koji su im pomogli prilikom transformacije sopstvenog poslovanja.

„SAP Forum predstavlja najvažniju konferenciju kompanije i ima za cilj predstavljanje digitalnog poslovanja, kao i razmenu iskustva. Forum je i odlična prilika za kompanije i startape da se uključe u ekosistem SAP-a čija je i jedna od misija razvijanje i rast lokalne zajednice“, dodaje Ljubičić.

Prijave već uveliko otvorene

Zlatni partneri SAP Foruma u Beogradu koji se 17. oktobra održava u prostorijama Jugoslovenskog dramskog pozorišta su kompanije Lanaco i Atos. Prijave za konferenciju su besplatne i obavezne ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju – iste se nalaze na zvaničnom sajtu SAP Foruma 2017, gde je ujedno dostupno i više informacija o predavačima i agendi.