Krajem maja u Impact Hubu

Inovativni modeli investiranja za startape tema prve ReCap konferencije u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Regionalna Capital Market konferencija ‘ReCap’ u organizaciji ImpactHub-a održaće se 22. i 23. maja u ovom beogradskom coworking prostoru, sa ciljem da se ​povežu preduzetnici, mentori i potencijalni (impakt) investitori iz Srbije i regiona. Predstavlja svojevrsnu priliku za izgradnju odnosa na relaciji preduzetnik-investitor, sa ciljem podsticanja prakse fer investicija.

recap-1

Predstojeća ReCap konferencija čini okruženje u kome su investitori pozvani da aktiviraju svoju mrežu i tako pokrenu tok investicija, preduzetnici pokazažu autentičnost i održivost svojih poslovnih poduhvata, a mentori prošire svoj profesionalni uticaj. Na ovaj način, svi učesnici biće u prilici da steknu interaktivno iskustvo usmereno ka inovativnim modelima u investiranju, koji su neophodni za veliki broj startapa u Srbiji i regionu u okviru njihove naredne faze razvoja.

Ovaj događaj sastoji se iz radionica, radnih grupa i posredovanih razgovora preduzetnika, investitora i mentora. Na konferenciji će biti predstavljene različite prakse i mehanizmi investiranja prilagođeni preduzetničkom ekosistemu regiona, među kojima su individualne investicije, impact fondovi, kao i hibridni modeli.

Prijave otvorene, popunite ih na vreme

Prvog dana konferencije, posetioci će biti u prilici da se sretnu sa preko 100 učesnika, uglavnom preduzetnika, mentora, i investitora. Drugi dan ovog događaja održaće se u prostoru Doma Omladine Beograda (Makedonska 22) sa idejom da preduzetnici, mentori, investitori, kao i druge srodne organizacije prikažu neke od svojih ideja široj javnosti, a posetioci će biti u prilici da se susretnu i povežu sa nekim od preko 200 učesnika konferencije.

Iz organizacije napominju da su prijave za sve zainteresovane već otvorene, te da se iste mogu popuniti putem posebne Gugl forme. Ulazak na konferenciju se obezbeđuje kroz novčanu podršku u iznosu od 950,00 RSD koja će biti usmerena ka jednom od impakt preduzeća aktivnih u Impact Hub-u. Detaljne informacije o preduzećima koja možete podržati, kao i registraciji, dobijaju se preko e-mail adrese po izvršenoj prijavi.