20.000 dinara za najbolju recenziju omiljene serije uz Pickbox.tv!

Pickbox, servis za gledanje serija i filmova putem Interneta, otvorio je nagradni konkurs sa ciljem pronalaženja najkreativnijih recenzija TV serija, dok će najbolji tekstovi biti nagrađeni sa po 20.000 dinara. Stručni žiri biraće recenzije za serije The Night Manager, Billions i Black Sails.

pickbox-tv

Stručni žiri čine Katarina Pavlović, direktorka kanala TV Prva, renomirani književni i filmski kritičar Saša Ćirić koji piše za “Beton” i “Novosti”, kao i Ana Vidović, glavna urednica Pickboxa. Što se tiče pravila takmičenja, svi koji budu učestvovali, obavezni su da ispune devet pravila koje je raspisao ovaj servis.

Konkurs otvoren mesec dana

  • Odaberi jednu ili više serija o kojima ćeš pisati: Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions), Crna jedra (Black Sails);
  • Traži se i nagrađuje recenzija za svaku pojedinu seriju;
  • Jedna osoba može da se takmiči sa recenzijama za sve tri serije, ali može da osvoji samo jednu nagradu;
  • Recenzija mora da ima minimalno jednu i po karticu teksta (2.700 znakova sa razmacima), a maksimalno 4 kartice (7.200 znakova sa razmacima);
  • Konkurs je otvoren od ponedeljka, 13. 2. do ponedeljka, 12.3. u 23:59 h, a svoj tekst šalješ na press@pickbox.tv;
  • Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do ponedeljka, 30.3.2017, proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na pickbox.rs;
  • Recenzija za svaku pojedinu seriju nagrađuje se sa 20.000 dinara;
  • Tekstovi moraju da budu izvorni i neobjavljeni, napisani na srpskom jeziku latiničnim pismom;
  • Uz recenziju se prilaže ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona.

Više informacija o ponudi serija kao i aktivacijama, možete pronaći na zvaničnoj stranici Pickbox.tv online streaming servisa, gde se između ostalog možete i registrovati uz svega par jednostavnih koraka.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Zapošljavanje nedovoljno kvalifikovanog kadra u IT-ju – bahatost ili potreba?

Kada govorimo o IT sceni u Srbiji, jasno nam je da je to mala bara sa još manje 'krokodila'. Stoga se ponekad desi da neki od 'krokodila' koji su tek zaplivali dobiju posao koji možda još uvek ne zaslužuju. Ili je to samo mit? Otkrivamo u našoj analizi.

Društvene mreže

Neguj mo srbski jezik: Čak i oni koji nam prete priznaju da nas vole!

Oni su momci iza jedne od najpoznatijih satiričnih stranica na domaćem Internetu. U razgovoru sa dvojicom admina, otkrivamo kako je nastao Neguj mo srbski jezik, kakav je njihov odnos sa poznatima koji su često predmet viralnih šala, ali i šta danas predstavlja ova zajednica od nekoliko stotina hiljada pratilaca.

Startapi i poslovanje

Švajcarski 3AP otvorio prve kancelarije u Kruševcu – sledi potraga za lokalnim kadrom

Švajcarska IT kompanija 3AP svoj razvojni centar nema više samo u Beogradu. Juče je otvorena i kruševačka kancelarija, a iz ove kompanije navode da im dalji razvoj poslovanja tek sledi. Da li je ovo početak trenda po kom IT kompanije nemaju fiijale isključivo u glavnom gradu, Novom Sadu i Nišu?

Propustili ste

Karijere

Saveti: Šta HR-ovi moraju da urade kako bi sa programerima ‘živeli u miru’?

Developeri i HR-ovi savetuju kako unaprediti poslovni odnos na toj relaciji.

Startapi i poslovanje

Tek 15% IT kandidata o poslodavcu sazna sve što ih zanima – kako to popraviti?

Kako kandidati iz oblasti IT-ja traže posao? Odgovore donosi istraživanje sajta poslovi.infostud.com, a njihovi predstavnici na meetup-ima širom Srbije otkrivaju šta čini dobar Employer Branding.

Mobilno

Yandex.Taxi uveo plaćanje karticama

Pored keša, od sada moguće i plaćanje 'plastikom'.

Novost

Lični podaci građana neadekvatno regulisani, Share Fondacija i Poverenik skreću pažnju na nepravilnosti

Poverenik za informacije od javnog značaja ukazuje na suštinske probleme nove verzije Nacrta zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a obimno mišljenje dostavljeno je Ministarstvu pravde.

Startapi i poslovanje

CESAwards 2018: Poznati srpski finalisti – glasajte za najbolje domaće startape

Javno glasanje za nacionalne finaliste u okviru Central European Startap Awards je već započelo i trajaće sve do 21. septembra. Publika će tako imati priliku da glasa za startape iz zemalja Centralne Evrope i država iz regiona među kojima će se 10 kompanija iz Srbije imati šansu da se izbori za veliko finale 22. oktobra.