Levi 9 predstavlja

Brži razvoj aplikacija uz redukovane troškove tema sledećeg Tech 9 okupljanja u Novom Sadu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Prostorije Startit Centra u Novom Sadu ugostiće 1. aprila s početkom od 17 časova još jedno Tech 9 okupljanje na kome će svi prisutni imati priliku da čuju predavanja na temu Azure funkcija u okviru platforme Node.js i programskog jezika C#. O ovim i srodnim temama govoriće stručni predavači među kojima su predstavnici kompanije Levi 9 ali i specijalni gost iz Microsofta, softver inženjer Dan Silver.

tech-9Inače, Azure Functions predstavljaju bez-serverske funkcije koje developeri mogu iskoristiti kako bi ubrzali sam proces razvoja programa ili aplikacije a samim tim i smanje pojedine troškove. Na predstojećem događaju, prisutni će detaljnije moći da se upoznaju sa pomenutim alatima kroz istraživanja, ali i realne primere kodiranja uz pomoć Azure Functions-a na mobilnim aplikacijama.

Nakon što aplikacija bude i konačno setovana, stručni predavači upoznaće publiku sa pojedinim strategijama koje se tiču debagovanja Azure funkcija, kako na lokalnom, tako i na produkcionom nivou. Drugi deo događaja rezervisan je za predavanje ali i praktične primere iz realnog sveta koji se tiču primene Azure Functions na C# programskom jeziku.

Broj mesta ograničen, prijavite se na vreme

O ovome ali i drugim temama, prisutne će upoznati stručni predavači kao što su Marko Radošević (developer u kompaniji Levi 9), zatim njegov kolega iz iste kompanije Dejan Slijepčević koji je po profesiji .NET developer. Poseban gost na Tech 9 događaju biće Dan Silver, softver inženjer iz Microsofta i Android developer koji je inače poznat po tome što svoje iskustvo prenosi drugim programerima kako bi im pomogao u realizaciji njihovih projekata.

Iz organizacije napominju da je ulaz na događaj besplatan, te da je zbog ograničenosti kapaciteta prostora potrebno na vreme popuniti prijave koje su već otvorene i mogu se pronaći na zvaničnom Meetup sajtu gde se nalazi i više informacija o predstojećem događaju.