ICT Hub master klas u Nišu: Kako izgraditi i prodati konkurentan IT proizvod?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

ICT Hub uz podršku No Limit Hub-a i Deli prostora za kreativno delovanje organizuje master klas na temu ‘Kako da napravite i prodate odličan proizvod’ koji će biti održan u ponedeljak 23. oktobra od 18 časova u Deli prostoru u Nišu. Prisutni će imati priliku da od stručnog predavača saznaju sve o procesima građanja kompanije i proizvoda, te šta je na tom putu najvažnije.

Gost i predavač na predstojećem događaju biće rezident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa SAASPASS. Kompanija je locirana u San Francisku i uspešno posluje već četiri godine u domenu Internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack, Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih.

Omer će sa publikom podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, od procesa građenja kompanije, do toga šta je sve na tom putu posebno važno. Učesnici ovog master klasa biće tako u prilici da postavljaju pitanja pomenutom predavaču – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Broj učesnika ograničen, prijavite se na vreme

Podsetimo, Master klas se realizuje u okviru projekta „Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo“, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sa druge strane, No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startap kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Iz organizacije napominju da je događaj besplatan za sve zainteresovane, te da je potrebno na vreme popuniti prijave putem Google forme do 21. oktobra s obzirom na to da je broj mesta ograničen. Više informacija o ovom događaju možete pronaći na zvaničnom Facebook event-u.