McCann Beograd predstavlja

McCann Talks: Jednodnevni susret posvećen domaćoj kreativi – 31. maja u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Prostorije Jugoslovenskog dramskog pozorišta ugostiće 31. maja prvo izdanje jednodnevnog događaja po imenu ‘McCann Talks’, zamišljenog da se na jednom mestu okupe i razgovaraju najrelevantniji predstavnici kreativne i srodnih industrija. Kako ističu iz organizacije, prisustvo na događaju je u potpunosti besplatno.

U sali Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta, 31. maja tekuće godine održaće se prvo izdanje serije razgovora po imenu McCann Talks. Iza događaja stoji marketinška agencija McCann Beograd, dok je ova jednodnevna konferencija zamišljena kao svojevrsno mesto na kojem će se okupiti i razgovarati najrelevantniji predstavnici kreativne i srodnih industrija.

McCann Talks je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz sveta preduzetništva, umetnosti, tehnologije i zabave koji će svoja mišljenja i stavove suočiti u tri panela. Panel „Koliko vredi srpska ideja“ pružiće informacije o doprinosu kreativne industrije srpskoj privredi, pokazati uspešne primere izvoza domaćih ideja i pokušaće da odgovori na pitanje koliko vredi srpska ideja:

Potrudili smo se da okupimo zaista super postavku. Tu su Jana Savić Rastovac (McCann Beograd), Mirko Topalski (Eipix), Sagor Mešković (Exit), Milica Perić Kovalska (YouTube), Istok Radovanov (Pray eyewear), Ivan Jovanov (Idvorsky Electric) i Vladimir Ćosić (McCann Belgrade).

„Demografija je mrtva“ naziv je drugog panela koji za temu ima rušenja stereotipa – od presudnog značaja za advertajzing industriju, medije, ali i sve ostale pojedince i organizacije koje učestvuju u kreiranju javnog mnjenja i vrednosti.

Prijave besplatne, ali obavezne

Poslednji panel nosi naziv „Future jobs“ u čijem će se fokusu naći zanimanja budućnosti. Cilj je pokretanje inicijative i inspirisanje saradnje različitih industrija. Iz organizacije napominju da je prisustvo događaju besplatno, ali da je neophodna prethodna registracija koja se može izvršiti na zvaničnom sajtu konferencije, gde se ujedno i nalazi više informacija o ovom događaju.