Master klas

Potpuni vodič za generisanje lidova u B2B prodaji – 25. januara u ICT Hub-u

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Besplatni master klas ‘Potpuni vodič za generisanje lidova u B2B prodaji’ održaće se 25. januara u 18 časova u ICT Hub-u, a predavanja će biti posvećena demistifikaciji procesa prevođenja ‘stranaca’ u one koji su pokazali interesovanje za proizvod (uslugu) vaše kompanije.

Ovaj master klas posvećen generisanju lidova (prodajnih prilika) biće podeljen u dve celine, a predavači će biti Mario Krivokapić, Head of Sales u kompaniji Content Insights koja se bavi razvojem editoral analytics paketa namenjenog online izdavačima i Sanja Jovanović, ekspert u polju digitalnog marketinga.

Prvi deo master klasa biće posvećen generisanju lidova i prisutni će moći da saznaju više od 15 različitih načina kako da privuku potencijalne korisnike, čak i ukoliko nemaju budžet. U drugom delu predavanja govoriće se o korišćenju PPC-ja za generisanje lidova i rastu poslovanja, a biće reči o privlačenju posetioca koji gledaju šta imate da ponudite odabirom odgovarajućeg kanala za oglašavanje, izboru kampanje na osnovu namera korisnika, optimizaciji landing stranice i slično

Iz organizacije napominju da je prisustvo besplatno, ali je broj učesnika ograničen, te zainteresovani moraju poslati svoje prijave.