Angular JS i Phaser

Prvo Levi9 okupljanje u Beogradu o razvoju aplikacija i mikroservisima

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Prvo po redu Levi 9 okupljanje održaće se u prostorijama ove kompanije u Beogradu 23. marta s početkom od 19 časova. Stručni predavači upoznaće prisutne sa novim izazovima sa kojim se susreću i tehnologijama kao što su Angular JS i Phaser, a koje im u isto vreme pomažu da odgovore na zahteve i rešenja do kojih dolaze.

levi-9

Tokom prvog predavanja, članovi razvojnog tima kompanije Levi9 predstaviće njihovo „putovanje“ sa pomenutim programima, koje je bilo zanimljivo i veoma poučno. Prisutni će tako biti u mogućnosti da se upoznaju sa stručnim izazovima sinhronizacije stanja elemenata hibridne aplikacije eventima – koji se emituju sa servera i konzumiraju preko websocketa i stanja unutar same igre implementirane pomoću Phaser game engine-a.

Na predavanju će biti demonstrirana sama integracija Phasera u Ionic aplikaciji, komunikacija između komponenti i optimizacija performansi i grafike. Sva rešenja koja će biti predstavljena tokom predavanja već je koristilo stotine hiljada korisnika aplikacije „5 Golden Rings“. Nakon toga, publika će imati priliku da sazna više o Netflix Hystrixu i njegovoj primeni u „microservice architecture“ pristupu razvoja softvera. Takođe, biće više reči o samim mikoservisima, kao i o prednostima i manama ovakvog pristupa razvoju aplikacija.

Prisustvo besplatno za sve zainteresovane

O ovim ali i drugim temama, publiku će upoznati Stručni predavači među kojima su Vuk Stanković (PHP developer u kompaniji Levi 9), zatim njegove kolege iz iste kompanije, Nenad Maljukan (Java Software Developer) i Ivan Jovanović takođe Java programer.

Između ostalog, sam akcenat predavanja biće na rešavanju problema koji se javljaju prilikom korišćenja mikroservisa, poput toga šta raditi u slučaju da neki od njih ne funkcioniše na željeni način ili u slučaju pada nekog servisa, sporog odziva – te kako proveriti da li servis radi i kakav je uticaj na krajnjeg korisnika.

Iz organizacije napominju da je prisustvo predavanju besplatno, te da je potrebno na vreme popuniti prijave putem zvaničnog Meetup sajta, gde je između ostalog moguće pronaći i više informacija o predavačima i događaju.