Festival integrisanih komunikacija

Kako ideje opstaju? Saznajte na prvom KAKTUS 2015. festivalu u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Pod sloganom ‘Ideje koje opstaju’, posetioci prvog nacionalnog festivala integrisanih komunikacija – KAKTUS 2015, imaće priliku da krajem oktobra čuju predavanja desetak domaćih i svetski poznatih profesionalaca iz različitih kreativnih industrija, a tu su i KAKTUS nagrade u 13 kategorija za najbolje integrisane kampanje koje su obeležile godinu.

kaktus

Jednodnevna konferencija KAKTUS 2015. održaće se 29. oktobra u Beogradu u velikoj sali Madlenianum Opera & Theatre u Zemunu. Festival je namenjen svim učesnicima na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji i regionu, a pored predavanja i radionica priznatih stručnjaka iz Evrope i sveta, tu je i večernji program dodele nagrada najboljima iz struke.

Iza festivala stoji portal Marketing mreža čija je Ivana Parčetić Mitić izjavila u razgovoru za Netokraciju:

Kaktus živi u jako teškim i neprijatnim uslovima: oko njega su samo pesak, vrućina i pomalo korova. Ali ako ima samo malo vode, ako ima taj osnovni podstrek, on se razvija, raste i živi.

Iz tog razloga odabrali smo kaktus kao simbol predsojećeg festivala jer želimo da negujemo one ideje koje opstaju – uprkos krizi i smanjenim budžetima.

Evropski i domaći stručnjaci o komunikacijama

Tokom dnevnog, konferencijskog dela festivala, učesnici će moći da čuju Atanasa Raykova (generalnog menadžera Vibera za CIE), Marijanu Prpić (brending direktor u kompaniji Google), Svetlanu Stavrevu (direktor marketinga i komunikacija u IBM-u za jugoistočnu Evropu), te Jakoba Kobi Gamliela (osnivača jedne od najvećih digitalnih agencija u Izraelu).

Ulaznice za KAKTUS 2015. koji će se održati u zemunskom Madlenianumu možete obezbediti već danas.

Ulaznice za KAKTUS 2015. koji će se održati u zemunskom Madlenianumu možete obezbediti već danas.

Pored njih publici će se obratiti i Abraham Abbi Asefaw, Maksimillian Kallhed, Catalin Dobre, Toygun Yilmazer, Mike Brandt, Matija Vujović i Vladimir Grčič.

Najboljima i nagrade

Večernji program festivala obeležiće dodela KAKTUS nagrada najboljima u struci. One se dodeljuju u čak 13 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini. Dodeli nagrada prethodi žiriranje koje predvodi 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Iz organizacije festivala poručuju da se ulaznice već uvelko nalaze u prodaji, te da svi zainteresovani mogu obezbediti svoje mesto na zvaničnom sajtu Festivala integrisanih komunikacija – KAKTUS 2015, gde se ujedno i nalazi više informacija o programu i predavačima.