Marketing mreža predstavlja

Forum #IZAZOV2017 o integrisanim komunikacijama početkom marta u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Treći regionalni forum komunikacionih lidera ‘#IZAZOV 2017’ biće održan 1. i 2. marta u hotelu Crowne Plaza. Reč je o interaktivnom događaju namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija, dok će teme ove konferencije biti usmerene ka trendovima u integrisanim komunikacijama – o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija.

izazov-forum

Tako će o stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriti predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Samo jedna od tema predstojećeg #IZAZOV2017 foruma odnosi se na to u kojoj meri smo spremni da izvozimo kreativne ideje, te ima li smisla danas biti poslovno orijentisan samo na domaće tržište.

Tokom trajanja foruma, svoje studije slučaja agencijama prezentovaće predstavnici kompanija kako što su: Mercator S, Vip Mobile, Eurobank, Carnex, IKEA Srbija, AVON, Sberbank, Delhaize Srbija i drugi. Kao i prethodnih godina, na pomenutom događaju biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija MASMI Beograd – dok je pored toga najavljena i organizacija teambuildinga za predstavnike agencija i kompanija.

Cilj je podstaći dijalog agencija i kompanija

Povodom predstojećeg događaja, oglasila se i Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža koji je organizator pomenutog foruma, a koja je tom prilikom istakla:

Granice država u kojima poslujemo postale su nam tesne, zahtevi tržišta i potrošača sve su veći, a budžeti sve manji. Mnogi od izazova sa kojima se struka danas susreće posledica su globalnih promena, trendova i tendencija, te iz tog razloga želimo da kroz razne tipove radionica, teambuilding i ostale interaktivne sadržaje podstaknemo dijalog između kompanija i agencija, kako bi razmenili iskustva i stekli međusobna poverenja.

Iz organizacije ističu da prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera traje do 8. februara uz kotizaciju od 15.000 dinara, a s obzirom na to da je broj mesta ograničen, potrebno je da svoja mesta rezervišete na vreme putem e-mail adrese ivana@marketingmreza.rs, dok na zvaničnom sajtu foruma možete pronaći i više informacija o predstojećem događaju.