Letnji hakaton Infostud grupe: Digitalizacija oglasa za posao

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Kompanije poslovi.infostud.com, helloworld.rs i Poslonaut najavljuju hakaton koji će biti održan od 15. do 16. jula u prostorijama ICT Hub-a (Playground) u Beogradu. Učesnici će imati 24 časa da osmisle i kreiraju rešenje posvećeno digitalizaciji oglasa za posao.

Prvi letnji hakaton u organizaciji poslovi.infostud.com, helloworld.rs i Poslonauta održaće se od 15. do 16. jula u prostorijama ICT Hub-a u Beogradu. Cilj hakatona jeste osmisliti kreativna tehnološka rešenja u vidu web ili mobilne aplikacije, a koja se tiču digitalizacije oglasa za posao. Učesnici će imati samo 24 časa da osmisle, kreiraju i predstave svoju aplikaciju, dok će tema i sve potrebne smernice biti saopštene na dan početka takmičenja.

Priliku da učestvuju na hakatonu imaju prethodno formirani timovi i startapi (do najviše 4 punoletna člana). Iz Infostuda ističu da su hrana, piće i mentorska podrška obezbeđene, dok se od učesnika očekuje da ponesu svoju opremu (računar, pametni telefon).

Pored takmičarskog dela, učesnicima će na raspolaganju biti i različiti zanimljivi sadržaji poput obuke za predstavljanje ideja i rešenja koje su osmislili i realizovali, kao i kutak sa VR-om gde će moći kratko da se odmore i zabave.

Nagradni fond od €3.500

Ukupan novčani nagradni fond predstojećeg hakatona iznosi 3.500 evra, od čega pobedničkom timu ide 2.000 evra, drugoplasiranom timu 1.000 evra, a trećeplasiranom 500. Ideje i rešenja realizovana tokom takmičenja postaju vlasništvo organizatora. Prijave za Letnji hakaton dostupne su na zvaničnom sajtu događaja.