#36 ICT Hub Meetup o saradnji lokalnih startapa sa kompanijom Vip mobile

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Početak saradnje kompanije Vip mobile i ICT Hub-a obeležiće meetup koji će biti održan u prostorijama Playgrounda u sredu 4. oktobra s početkom od 18 časova. Ovo će biti prvi u nizu aktivnosti kroz koje će na praktičan način biti predstavljani modeli saradnje lokalnih startapa, IT profesionalaca, preduzetnika i frilensera sa kompanijom Vip mobile.

Cilj predstojećeg okupljanja biće između ostalog povezivanje sa lokalnim startapima i talentovanim IT profesionalcima, preduzetnicima i frilenserima. Zanimljivo je napomenuti da se sve više korporacija okreće ka eksternim talentima i startapima, a putem otvaranja ka tehnološkoj zajednici krenula je i kompanija Vip mobile – koja je započela stratešku saradnju sa ICT Hub-om.

Sa druge strane, ispred Vipa će govoriti Janez Križan, Direktor sektora za digitalnu transformaciju i inovacije, Klaster Srbija i Slovenija i Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a. Svoje iskustvo o tome kako u praksi izgleda sarađivati sa kompanijom Vip mobile u Srbiji podeliće Darko Marjanović i Miloš Milovanović – osnivači domaćeg startapa Things Solver, tima iz Beograda koji pruža usluge u sferi Data Analytics-a klijentima iz celog sveta.

Prijave već otvorene, popunite ih na vreme

Inače, na samom okupljanju biće najavljen i hakaton koji Vip organizuje u partnerstvu sa ICT Hub-om, a koji će takođe biti održan u Playground-u. Svi zainteresovani imaće priliku da čuju nešto više o digitalnoj transformaciji kroz saradnju sa startapima u telco industriji – dok se prijave mogu popuniti putem posebne Google forme ili na zvaničnoj meetup stranici ovog događaja gde je između ostalog moguće pronaći i više informacija o ovom okupljanju.