Kako do jakog i pouzdanog tima? Saznajte na 32. ICT Hub okupljanju

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Trideset i drugi po redu ICT Hub meetup održaće se 29. juna s početkom od 18:30 časova u coworking prostoru Playground. Svi učesnici imaće priliku da čuju Kristal Henrikson, poznatu startap konsultatkinju koja će više govoriti o stvaranju snažnih timova spremnih na sve izazove u svetu preduzetništva i poslovanja.

Istraživanja sve češće pokazuju da je jedan od najznačajnijih razloga neuspeha velikog broja startapa nemogućnost okupljanja odgovarajućeg tima. Ideje se menjaju, proizvodi doživljavaju pivote, ali je tim ono što predstavlja osnovu preživljavanja izmene svih eksternih okolnosti. Izazov svakog osnivača startapa je privlačenje i zadržavanje pravih članova tima – sa komplementarnim veštinama i znanjima.

Kada je reč o predavaču na predstojećem okupljanju, bitno je napomenuti da Kristal Henrikson koja je inače karijerna savetnica, startap konsultantkinja i suosnivačica kompanije Talent Collective – već više od 10 godina vodi ljude kroz procese zapošljavanja i savetuje direktore malih biznisa na temu građenja timova, navodi se u saopštenju.

Obezbedite vaše mesto na vreme

Štaviše, njeno iskustvo obuhvata rad sa tehnološkim startapima i neprofitnim organizacijama u različitim industrijama. O njenoj bogatoj karijeri najbolje govori podatak da je imala ključu ulogu u procesima zapošljavanja u kompanijama poput Yelp-a, Toyote BC-a, a radila je i kao savetnik u više od 25 startap kompanija.

Svi koji budu prisustvovali ovom događaju mogu očekivati iskren i otvoren razgovor o zapošljavanju talenata, motivisanju zaposlenih i građenju snažne organizacione kulture sa iskusnom sagovornicom u domenu zapošljavanja u startapima, stvaranju kulture i građenju mreže kontakata i odnosa dok stvarate vaš startap. Iz organizacije napominju da će okupljanje biti održano u formi „fireside“ razgovora na engleskom jeziku, dok vaše prisustvo možete potvrditi na zvaničnoj stranici meetupa, gde između ostalog možete pronaći i više informacija o ovom događaju.