Otvorena četvrta generacija ICT Hub Startap programa – stipendije najboljim timovima

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

ICT Hub raspisao je konkurs za polaznike četvrte generacije ICT Hub Startup programa. Sve potencijalne polaznke očekuje mnogo novina, dok će se sam program realizovati u novootvorenom coworking prostoru Playground-u. Osim radionica, timovi startapa imaće priliku da upoznaju mentore najrazvijenijih startap ekosistema.

Ove godine kao rezident mentor na pomenutom programu ICT Hub-a sa timovima družiće se Vuk Nikolić, osnivač i CEO startapa TruckTrack, koji poseduje veliko iskustvo u radu sa mladim timovima i mentorisanju istih. Kada je reč o brojkama, više od 50 projekata, 120 polaznika bili su deo prethodnih programa.

Iz ICT Hub-a najavljuju da će sa timovima na programu raditi više mentora koji dolaze iz najrazvijenijih startap ekosistema – San Franciska, Londona, Tel Aviva. Svoja iskustva će nesebično prenositi na radionicama i mentorskim programima 1 na 1.

Prijave otvorene do 24. septembra

Podsećanja radi, od januara ove godine, sa aktuelnim pozivom za prijave startapa i prve tri objavljene investicije, aktivan je i investicioni fond ICT Hub Venture. Štaviše, kroz aktivnosti Corpo Lab-a nudi se platforma za saradnju sa korporativnim partnerima i klijentima ICT Hub-a. Polaznici će između ostalog imati priliku da budu u kontaktu sa njima od prvog dana – te dobiju dodatnu podršku u validaciji, razvoju ili plasiranju proizvoda ili usluge na kojoj rade.

Prijave za program otvorene su do 24. septembra na zvaničnoj web stranici Startup programa generacije 4, a za četiri najperspektivnija tima obezbeđene su stipendije zahvaljujući programu „Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.