Novi centar za inovacije

ICT Hub Playground: Novih 650 kvadrata za startape i frilensere u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

ICT Hub će početkom juna i zvanično otvoriti novi postor u centru grada. Centar za inovacije Playground, pored unapređenog koncepta zajedničkog rada, kroz unapređene i proširene programske aktivnosti otvara vrata sveta savremenih tehnologija i preduzetništva, okupljajući talentovane startap timove i frilensere najrazličitijih znanja iz sfere IT-ja.

ict-hub-1

Smešten u samom središtu gradskih zbivanja u ulici Kralja Milana 10, Playground će biti mesto na kome će startapi timovi, frilenseri i drugi preduzetnici zajedno stvarati, poigravati se novim tehnologijama, učiti jedni od drugih i razmenjivati ideje i iskustva – stvarajući novu vrednost i osnažujući startap i IT zajednicu naše zemlje. Tim ICT Hub-a sa svojim mentorima biće tu da kao i do sada, startap timovima koji stvaraju pod njihovim okriljem, pruži punu podršku i smernice na putu razvoja ideja.

Playground centar za inovacije nudi i nov, unapređen koncept zajedničkog rada. Ambijent koji asocira na igralište, atmosfera koja podstiče produktivnost i ne sputava kreativce, multifunkcionalnost koja prostor veoma brzo prilagođava različitim potrebama. Na preko 650 kvadratnih metara u svakom trenutku 60 frilensera i članova startap timova zajedno će raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja.

Otvaranje centra početkom juna

Osim brojnih pogodnosti i novih sadržaja koji sežu mnogo dalje od infrastrukturnih i servisnih, nove stanare ili posetioce u centru grada očekuje i mnogo različitih događaja i aktivnosti, namenjenih osnaživanju i umrežavanju cele zajednice. Pored toga, predstavnici startapa i mladi preduzetnici svoj svet inovacija nastojaće da približe i najmlađima – te da osnaže žene da uđu u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Otvaranje centra planirano je za početak juna, a do tada svi startap timovi i IT frilenseri koji žele da rade pod krovom ICT Hub-ovog igrališta namenjenog inovacijama prijave mogu naći na zvaničnom sajtu posebno namenjenom za najnoviji Playground prostor.