#30 ICT Hub meetup

Kako uz ‘chatbotove’ do razvijenijeg biznisa – 22. maja u prostorijama Devane

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Prostorije kompanije Devana u Beogradu ugostiće 22. maja s početkom od 19 časova 30. ICT Hub meetup na kome će biti nešto više reči o četbotovima kao tehnologiji koja dugo postoji, a koja je doživela veliku ekspanziju na Slacku i Facebook Messengeru. Svi zainteresovani će tako zahvaljujući stručnom predavaču dobiti priliku da saznaju više o ovoj tehnologiji i unapređenju efikasnosti poslovanja putem iste.

ict-hub

Predavač na #30 ICT Hub Meetupu biće Lior Romanovski osnivač startapa Spartans. Tokom predavanju koje nosi naziv „Powerful Bots Monetization Tactics (or how to make $$$ with your chatbot)“ on će govoriti o velikim prilikama koje četbotovi nude, dok će publici otkriti i to na koje načine kompanije i organizacije mogu da poboljšaju svoju efikasnost pomoću četbotova. Predavanje je pre svega namenjeno preduzetnicima ali i developerima, navodi se u saopštenju.

Mesta su ograničena, prijavite se na vreme

Štaviše, Lior je između ostalog i serijski preduzetnik kao i product expert sa priličnim iskustvom, jer je tokom svoje karijere bio i co-founder u dva B2C Big data startapa i online product line manager u startapu Roundforest, koji je izabran za startap godine u Izraelu 2016. godine. Već prošle godine je osnovao startap Spartans, koji se bavi inovacijom u interfejsima, načinima komunikacije, kao i novim tehnologijama.

Naime, pomenuta kompanija bavi se proizvodima iz kategorija chatbotova, virtuelne kao i proširene stvarnosti za svoje potrebe, kao i za velike organizacije i kompanije. Iz organizacije napominju da će predavanje biti održano na engleskom jeziku, a kako je broj mesta ograničen – potrebno je na vreme obezbediti svoje mesto na zvaničnom Meetup sajtu, gde se između ostalog može pronaći i više informacija o samom događaju.