Konferencija u ICT Hub-u

Kako do bržeg razvoja farmaceutske industrije uz digitalizaciju poslovanja?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Konferencija ‘Digitalna transformacija u farmaceutskoj industriji’ zakazana je za 28. mart s početkom od 14 časova u ICT Hub Playgroundu, a cilj ovog događaja je da pruži odgovore na pitanje šta su izazovi i prilike digitalne transformacije u farmaceutskoj industriji.

Predstojeću konferenciju organizuje ICT Hub u saradnji sa agencijom Agentius, vodećom kompanijom u regionu za digitalnu transformaciju industrije zdravlja. Između ostalog, gost ove konferencije biće i doc. dr Tatjana Stojadinović, spec. IT, Rukovodilac Sektora za informacionu tehnologiju. Naime, poseban akcenat biće na digitalizaciji usluga zdravstvenih institucija, promeni paradigme u zdravstvu, važnosti upravljanja podacima, primerima uspešnog multi-channel menadžmenta i digitalizaciji dinamičnih poslovnih procesa koji se odvijaju u veledrogerijama.

Obezbedite mesto na vreme

Sa druge srane, predavači na pomenutoj konferenciji biće predstavnici kompanija i institucija iz različitih sektora kompleksnog ekosistema zdravstva:

  • Ana Govedarica, Generalni menadžer Roche Srbija
  • Zvonimir Dürrigl, Regionalni menadžer Sanofi-Aventis
  • doc. dr Tatjana Stojadinović, spec. IT, Rukovodilac Sektora za informacionu tehnologiju, ALIMS
  • doc.dr.sc. Ranko Stevanović dr.med. ex Ravnatelj HZJZ (Hrvatski zavod za javno zdravstvo)
  • Branko Leposavić, Direktor korporativnog razvoja Farmalogist
  • Josip Britvić, Top Consulting
  • Senad Kulenović i Ivan Galli, Agencija Agentius

Iz organizacije napominju da su prijave za konferenciju već otvorene, te je potrebno popuniti ih na vreme zbog ograničenog broja mesta.