Kako do bržeg razvoja farmaceutske industrije uz digitalizaciju poslovanja?

Konferencija 'Digitalna transformacija u farmaceutskoj industriji' zakazana je za 28. mart s početkom od 14 časova u ICT Hub Playgroundu, a cilj ovog događaja je da pruži odgovore na pitanje šta su izazovi i prilike digitalne transformacije u farmaceutskoj industriji.

Predstojeću konferenciju organizuje ICT Hub u saradnji sa agencijom Agentius, vodećom kompanijom u regionu za digitalnu transformaciju industrije zdravlja. Između ostalog, gost ove konferencije biće i doc. dr Tatjana Stojadinović, spec. IT, Rukovodilac Sektora za informacionu tehnologiju. Naime, poseban akcenat biće na digitalizaciji usluga zdravstvenih institucija, promeni paradigme u zdravstvu, važnosti upravljanja podacima, primerima uspešnog multi-channel menadžmenta i digitalizaciji dinamičnih poslovnih procesa koji se odvijaju u veledrogerijama.

Obezbedite mesto na vreme

Sa druge srane, predavači na pomenutoj konferenciji biće predstavnici kompanija i institucija iz različitih sektora kompleksnog ekosistema zdravstva:

  • Ana Govedarica, Generalni menadžer Roche Srbija
  • Zvonimir Dürrigl, Regionalni menadžer Sanofi-Aventis
  • doc. dr Tatjana Stojadinović, spec. IT, Rukovodilac Sektora za informacionu tehnologiju, ALIMS
  • doc.dr.sc. Ranko Stevanović dr.med. ex Ravnatelj HZJZ (Hrvatski zavod za javno zdravstvo)
  • Branko Leposavić, Direktor korporativnog razvoja Farmalogist
  • Josip Britvić, Top Consulting
  • Senad Kulenović i Ivan Galli, Agencija Agentius

Iz organizacije napominju da su prijave za konferenciju već otvorene, te je potrebno popuniti ih na vreme zbog ograničenog broja mesta.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startapi i poslovanje

Zapošljavanje nedovoljno kvalifikovanog kadra u IT-ju – bahatost ili potreba?

Kada govorimo o IT sceni u Srbiji, jasno nam je da je to mala bara sa još manje 'krokodila'. Stoga se ponekad desi da neki od 'krokodila' koji su tek zaplivali dobiju posao koji možda još uvek ne zaslužuju. Ili je to samo mit? Otkrivamo u našoj analizi.

Društvene mreže

Neguj mo srbski jezik: Čak i oni koji nam prete priznaju da nas vole!

Oni su momci iza jedne od najpoznatijih satiričnih stranica na domaćem Internetu. U razgovoru sa dvojicom admina, otkrivamo kako je nastao Neguj mo srbski jezik, kakav je njihov odnos sa poznatima koji su često predmet viralnih šala, ali i šta danas predstavlja ova zajednica od nekoliko stotina hiljada pratilaca.

Startapi i poslovanje

Švajcarski 3AP otvorio prve kancelarije u Kruševcu – sledi potraga za lokalnim kadrom

Švajcarska IT kompanija 3AP svoj razvojni centar nema više samo u Beogradu. Juče je otvorena i kruševačka kancelarija, a iz ove kompanije navode da im dalji razvoj poslovanja tek sledi. Da li je ovo početak trenda po kom IT kompanije nemaju fiijale isključivo u glavnom gradu, Novom Sadu i Nišu?

Propustili ste

Karijere

Saveti: Šta HR-ovi moraju da urade kako bi sa programerima ‘živeli u miru’?

Developeri i HR-ovi savetuju kako unaprediti poslovni odnos na toj relaciji.

Startapi i poslovanje

Tek 15% IT kandidata o poslodavcu sazna sve što ih zanima – kako to popraviti?

Kako kandidati iz oblasti IT-ja traže posao? Odgovore donosi istraživanje sajta poslovi.infostud.com, a njihovi predstavnici na meetup-ima širom Srbije otkrivaju šta čini dobar Employer Branding.

Mobilno

Yandex.Taxi uveo plaćanje karticama

Pored keša, od sada moguće i plaćanje 'plastikom'.

Novost

Lični podaci građana neadekvatno regulisani, Share Fondacija i Poverenik skreću pažnju na nepravilnosti

Poverenik za informacije od javnog značaja ukazuje na suštinske probleme nove verzije Nacrta zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a obimno mišljenje dostavljeno je Ministarstvu pravde.

Startapi i poslovanje

CESAwards 2018: Poznati srpski finalisti – glasajte za najbolje domaće startape

Javno glasanje za nacionalne finaliste u okviru Central European Startap Awards je već započelo i trajaće sve do 21. septembra. Publika će tako imati priliku da glasa za startape iz zemalja Centralne Evrope i država iz regiona među kojima će se 10 kompanija iz Srbije imati šansu da se izbori za veliko finale 22. oktobra.