Agilni razvoj – spas za vaš startap?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Serija besplatnih treninga na temu agilnih metodologija biće održana 26. jula u prostorijama ICT Hub-a (Playground), a mogu se prijaviti svi mladi preduzetnici koji su nedavno pokrenuli biznis.

Agilne metodologije su metodologije povećanja produktivnosti, što startapima omogućava brži i jeftiniji razvoj. Prednost ovakvog razvoja leži u tome što omogućava bolju prioretizaciju aktivnosti unutar jedne organizacije, a to se odražava na smanjenje rizika poslovanja i veću motivisanost članova tima.

Na predstojeći trening koji organizuju ICT Hub i kompanija 30Hills mogu se prijaviti startapi iz svih oblasti, a poželjno je da to budu već oformljeni timovi, ne bi li se ova metodologija rada što uspešnije primenila na njihov rad i resurse. Iz ICT Hub-a ističu da je to samo jedan deo plana za pomoć daljem razvoju domaće startap scene:

Verujemo da je razvoj mladih, umrežavanje, i međusobno pomaganje osnova društvenog napretka i inovacije. Odgovornost svakog pojedinca i organizacije jeste da doprinese društvu ono u čemu je najbolji.

Prva jednodnevna edukacija okupiće 15 zanteresovanih kandidata, dok je cilj celokupnog programa da obuči oko stotinu mladih preduzetnika. Iz organizacije navode da će prijave biti otvorene do 21. jula – svoje učešće možete potvrditi putem online formulara.