P.World predstavlja

Europe Space Agency i Rolls Royce Motors na Global PR Samitu 1. i 2. juna u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Globalni PR samit održaće se 1. i 2. juna u Beogradu u organizaciji agencije P.World, a svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da čuju svetske eksperte u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija – koji dolaze iz nekih od najpoznatijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP.

Dvodnevno internacionalno okupljanje svetskih stručnjaka otvoriće prvog dana panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies. Tako će regionalni PR eksperti imati priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning iz kompanije Akzo Nobel. Sa druge strane, o marketingu i društvenim medijima govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, dok će iskustva u oblasti content PR-a prezentovati Džamal Al Maved – predstavnik kompanije Rolls Royce kao i Džudit Magjar iz kompanije SAP, navodi se u saopštenju.

‘Raduje nas povratak konferecnije u Beograd’

Povodom predstojećeg događaja oglasio se i Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, a koji je tom prilikom istakao:

Sa velikim zadovoljstvom organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u ovaj grad u kojem smo započeli sa organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine – koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC i Facebook.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću, dok vaše mesto na konferenciji možete obezbediti putem zvaničnog P. World sajta, putem koga možete pronaći više detalja o konferenciji, predavačima i agendi, kao i o cenama učesničkih paketa za ovaj dvodnevni događaj.