ICT Hub predstavlja

FuckUp Nights o lekcijama iz neuspeha – 11. septembra u Playgroundu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva ICT Hub, otpočinje seriju događaja poznatih kao Fuckup Nights na kojima će se deliti i analizirati priče o profesionalnim neuspesima na slobodan i otvoren način. Fuckup Nights Beograd biće održan u ponedeljak, 11. septembra s početkom od 20 časova – u novootvorenom ICT Hub Playground centru na adresi Kralja Milana 10.

Podsećanja radi, pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni, ne bi li se neuspeh doživljavao kao sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Inače, Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način – aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta.

Format predstojećeg događaja podrazumeva izlaganja četiri govornika, u trajanju od 7 minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučne lekcije, te ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

Događaj besplatan za sve zainteresovane

Svoje priče o tome zbog čega i na koji način su doživeli poslovni neuspeh, ali važnije šta su iz istog naučili, sa publikom će podeliti: Ivan Ćosić, dizajner, kreativac, bloger, organizator konferencije Wwvrsac, zatim Vladimir Kovač, izvršni direktor marketinške firme Creative Media Art, Vladimir Vulić, višestruki TEDx govornik, suosnivač Digitalizuj.me u Crnoj Gori, kao i Dejan Ranđić, osnivač i generalni direktor ICT Hub-a, kao i marketinške agencije DNA Communications.

Organizaciju događaja su podržali fondacija Friedrich Naumann, Societe Generale banka, pivara Dogma, kao i Netokracija. Iz organizacije još jednom podsećaju da je sam događaj besplatan, dok je prisustvo potrebno potvrditi putem posebne Google forme.