Studenti, obratite pažnju

Nove tehnologije i uloga lidera u kompanijama teme eMagine konferencije

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Konferencija eMagine održaće se 13. maja u Belexpocentru i biće podeljena na dva segmenta: predavanja domaćih i stranih predavača i mini izložbu inovativnih tehnoloških rešenja. Sam događaj namenjen je studentima tehničkih fakulteta, ali i svim mladim ljudima koje inspiriše tehnologija budućnosti.

najava_boch

Učesnici predstojeće eMagine konferencije imaće priliku da putem pet informativnih i inspirativnih predavanja saznaju više o IoT-u, pametnim gradovima, samovozećim automobilima, ali i o tome kako se kompanije prilagođavaju digitalnoj eri u kojoj je promena važan faktor poslovanja. O ovim ali i drugim temama govoriće stručni predavači, a samo neki od njih su:

  • Sonesh Shah (Digitalni lider u kompaniji Bosch),
  • Catalin Gheorghiu (predavač iz Rumunije, jedan od Microsoft MVP predavača, pričaće o IoT-ju),
  • Keith Anderson (Tema: Uloga lidera u digitalnom dobu. Zadužen je za organizacionu promenu u kompaniji Bosch),
  • Mathony Hans-Joerg (Kako je krenuo razvojni put prvog samovozećeg automobila i gde je ta tema danas u svetu)
  • Kristina Jazinka Nikolić (Suvlasnica Strawberry energy-ja, govoriće o pametnim gradovima).

Prijave otvorene, obezbedite svoje mesto

Sa druge strane, publika će biti u prilici da sazna i kako izgleda virtuelna realnost, te na koji način funkcioniše štampa na 3D štampaču. Predstojeća eMagine konferencija nastala je kao ideja kompanije Bosch da mladim ljudima predstavi kakav nas to svet očekuje pod uticajem novih tehnologija, dok su događaj podržale kompanije Prodyna, Endava, kao i zlatni partneri.

Iz organizacije napominju da su prijave za ovaj događaj već otvorene, te da se mogu pronaći na zvaničnom sajtu konferencije gde se nalaze i ostale informacije kao i više detalja o predavačima.