Promovisanje startap kulture

Kreiranje kvalitetnog koda i iskustva uspešnih startapa teme CODEstantine konferencije u Nišu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Dvodnevna IT konferencija CODEstantine održaće se po drugi put u Nišu 12. i 13. maja u bioskopu ‘Kupina’. Cilj ovog događaja je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima, dok je veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jedan od razloga za organizovanje CODEstantine konferencije.

code-1

Promovisanje IT i startap kulture u Nišu, povezivanje lokalne IT zajednice i organizovanje edukativnih događaja, osnovni su zadaci NoLimitHub organizacije, ovogodišnjeg organizatora CODEstantine konferencije. Prvi dan konferencije obeležiće predavanja o iskustvu, uspesima i padovima u IT svetu, dok će prisutni biti u prilici da čuju predavače poput Đurađa Caranovića, koji će govoriti o svom putu ka uspehu, zatim Saru Mirković koja će približiti više iskustva iz Silicijumske doline.

Mesta ograničena, prijavite se na vreme

Drugi dan konferencije obeležiće predavanja na temu tehnoloških trendova, gejmingu i programiranju, dok je lista predavača i njihovih tema sledeća:

  • Milan Popović – Dobar kod zlata vredi;
  • Srđan Vranac – Distributed Domain Destruction – Adventures in building distributed systems;
  • Dalibor Aleksov – Frame ispod haube: Skaliranje od 5 do 50.000 konkurentnih korisnika;
  • Petar Slović – Re-Introduction to JavaScrip;
  • Aleksandar Milosavljević – Uptime, availability and TCO:
  • Nikola Đokić – Blockchain – Future Now;
  • Vuk Spalajković – Kako prezentovati 3D model u game endžinu.

Iz organizacije napominju da su prijave obavezne budući da je broj mesta ograničen. Da bi obezbedili svoju besplatnu ulaznicu zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavne Gugl forme. Više informacija o predstojećoj konferenciji i predavačima možete pronaći na CODEstantine zvaničnoj Facebook stranici.