Razvoj Blockchain tehnologije

Kako u Srbiji uz kripto valute naplatiti poslovanje – tema prve Bitcoin edukacije u Beogradu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Bitkoin Asocijacija Srbije najavljuje jednodnevnu edukaciju za profesionalce i znatiželjne digitalne preduzetnike. Događaj će se održati 2. juna na adresi Višegradska 27, a govoriće se o implementaciji bitcoina, kao i daljem razvoju blockchain tehnologije i upravljanju finansijskim inovacijama na Internetu.

Decentralizovana Internet valuta bitcoin krči svoj put ka mainstream korisnicima i globalnoj implementaciji. Predstojeća edukacija ima za cilj da sve učesnike približi aktuelnim dešavanjima vezanim za ovu kripto valutu, dok će prisutni biti u prilici da čuju kako da i sami postanu deo bitcoin ekonomije – što predstavlja dodatnu vrednost za online preduzetnike, te sve zainteresovane koji istražuju blokchain tehnologiju.

Inostrani eksperti gosti Beograda

Predstojeća bitcoin edukacija okupiće renomirane stručnjake iz oblasti primene bitcoina za plaćanje na Internetu, kao i preduzetnike posvećene razvoju blockchain tehnologije na novim poljima. Celodnevna edukacija pružiće prisutnima jedinstven uvid u svet najpoznatije kriptovalute, sa posebnim fokusom na implementaciju ove vrste plaćanja u Srbiji i regionu. Učesnicima će se obratiti sledeći predavači:

  • Jure Pirc (Coin Telegraph)
  • Žarko Ptiček (Ptiček d.o.o.)
  • Alex Migitko (Gamecredits)
  • George Papageorgiu (University of Nicosia)
  • Ioannis Menelaou (Lykke)
  • Aleksandar Matanović (Bitcoin Srbija)

Kada je reč o prijavama, iz organizacije napominju da cena učesničkih paketa za pravna ali i fizička lica iznosi 7.500 dinara, dok je u cenu uračunat jednodnevni program predavanja, poklon paket, kafe pauza i networking ručak. Prijave su već otvorene, a svi zainteresovani ih mogu popuniti na zvaničnom sajtu Bitcoin Asocijacije Srbije.