Google Launchpad premijerno na 6. izdanju Belgrade Venture Foruma

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Šesti po redu Belgrade Venture Forum, održaće se od 13. do 15. novembra u hotelu Crown Plaza. Program konferencije sastoji se od panela i predavanja na kojima će najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliti svoja iskustva – a učesnici će imati priliku da prisustvuju i pitching sesijama u kojima će se predstaviti najbolji ovogodišnji projekti iz više od dvanaest zemalja​.

Kroz inovativne panel diskusije na konferenciji će posebno biti obrađene teme digitalne transformacije, open data i otvaranja tehnologija u cilju pokretanja poslovnih mogućnosti, budućnosti investicija, fintech i budućnosti finansijskog tržišta. Sa druge strane, biće osvrta i na blockchain tehnologiju, te pravce i trendove koji nas očekuju i kako oni mogu uticati na celokupni ekosistem od korporacija, do najmanjih preduzetnika.

Tokom trodnevnog programa konferencije, publika će imati priliku da čuje predavanje Aleksandre Kainski (Developer Relations Ecosystem Lead, CEE Google), koja će govoriti o razvoju ekosistema i predstaviti mogućnosti Google Launchpad akceleratora po prvi put u Srbiji.

Karte za konferenciju uveliko u prodaji

Sa druge strane, prisutnima će se obratiti i Philippe Gluntz, predsednik Biznis Andjela Evrope koji će govoriti o načinima pokretanja investicija i posebno osnaživanju investitora u ranoj faze razvoja. Tu su još i Robert Eirfjell, direktora Cashless Society u kompaniji HiQ, Janis Collins, suosnivač The Refinery, koji će predstaviti akcelerator čija je misija da pomogne u razvoju inovativnih kompanija koje su osnovale ili vode žene preduzetnice.

Svoja predavanja imaće i Marko Kovačević iz European Enterprise Networka i Katarzyna Dorsey, mentor u Google Launchpadu koja će održati praktičnu radionicu kako kreirati e-commerce tržište i na koji način biti uspešan u ovom svetu. Kompletan spisak predavača, agendu konferencije i cene karata možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.