Edukacija na prvom mestu

Kako da napravite Android aplikaciju: Saznajte na besplatnim radionicama programiranja

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga vašim prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Besplatna predavanja i radionice sa ciljem što lakšeg savladavanja pravljenja Android aplikacija biće organizovana za sve zainteresovane od strane Execoma 17. i 24. oktobra u amfiteatru Rektorata u Novom Sadu, s početkom u 18 časova. Svi zainteresovani će tako tokom dva predavanja dobiti priliku da saznaju nešto više o principima Android programiranja sa live coding sesijama.

ex1

Tako će za sve one koji žele da steknu više znanja iz pomenute oblasti, na prvom predavanju biti objavljeni kvalifikacioni zadaci koji će najbolje plasiranim kandidatima omogućiti učešće u sledećim radionicama:

  • Android native SDK, Best practices, Design,
  • Android Annotations,
  • SQLite & ORMLite,
  • Local broadcast, EventBus, Android Annotation Funsies.

Na ovaj način svi polaznici dobiće priliku da uče direktno od stručnjaka sa velikim iskustvom iz navedenih oblasti. Takođe, tokom predavanja, prisutni će moći da saznaju koji alati im mogu olakšati rad, koje tehnologije da koristite i kako da primene najbolje prakse.

Zadatke potrebno predati do 27. oktobra

Bitno je napomenuti i da se radionice održavaju vikendom, počevši od 29. oktobra, u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad, a polaznici su dužni da ponesu svoj laptop i Android pametni telefon, dok će se finalno takmičenje – Execom Hackathon održati takođe u novosadskom Poslovnom inkubatoru početkom decembra.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, više informacija možete dobiti slanjem poruke na e-mail adresu radionice@execom.eu. Sa druge strane, urađen zadatak je potrebno predati do 27. oktobra do 18 časova, dok će se selektovani kandidati kontaktirati do 28.10. u 12 časova. Kako bi bili u toku sa svim ostalim informacijama, možete zapratiti i zvaničnu Facebook stranicu Execoma.